Ik geef lezingen

Ik geef lezingen over zelfbewustzijn en leiderschap nemen over jezelf, en de weg van transformatie die daar bij hoort. Terug naar de kern van het bestaan en vanuit geloof, hoop en liefde leven. 

Mijn eigen verhaal en ervaring is de bron van inspiratie van mijn lezingen. Het verhaal van het bestaan is zoveel groter en veel eenvoudiger dan wij denken. Wij mensen leggen graag alles buiten onszelf in de hoop dat de verandering gaat komen. Ik geef woorden en inzichten aan de verandering en wat jezelf hebt te doen. van het tijdperk waar we ons in bevinden. De verandering is al gaande en dat is het enige constante in het leven. De kunst is om te durven duiken in de onzekerheid om er samen en zelfbewust uit te komen.

 

 

Het belang van vertrouwen op je intuïtie en hart

De kern van mijn verhaal gaat over zelfbewustzijn en leiderschap nemen over jezelf, de lastigste persoon die je ooit hebt ontmoet. Het waarom het zo belangrijk is in deze huidige tijd om jezelf te leren kennen en te leren vertrouwen op je intuïtie en hart want dat klopt. Hoe je jezelf staande kan houden in dit veranderend tijdperk en in de chaotische maatschappij. Hoe je in verbinding kan komen met jezelf en de ander.

Meer over lezingen

Mijn lezingen gaan over zelfbewustzijn, leiderschap nemen over jezelf en bestaansrecht. Deze onderwerpen zijn met ieder onderwerp waar u het over wilt hebben te relateren. Het is de kern van wie we zijn en hoe we ons verhouden tot de ander.
Mijn interesse gaat uit naar de vraag wie is de mens, wat is zijn geschiedenis, welk bestaansrecht heeft de mens en waarom zijn we ons als mensen in de maatschappij gaan gedragen naar het beeld wat we hebben gecreëerd van hoe de mens en het leven zou moeten zijn.

Welke illusie houden we in stand en wat is de reden van dualiteit tussen mensen, in teams en in samenwerking? Wat maakt dat samenwerken ingewikkeld is en tegelijktijdig eenvoudig? En wat is de betekenis van de huidige tijd waarin we terecht zijn gekomen, in een chaos die zijn weerga niet kent en wat kan de mensen daarin zelf te doen?

Ik vertel over de kern van mens en maatschappij, management, leiderschap en organisatie, samenwerken en samen werken, en human resource. Door mijn achtergrond heb ik de kans gekregen om de mens te doorgronden en de kern te vertellen van wat mensen echt graag willen, maar vaak niet krijgen.

De kracht van het zijn is tot in het diepste van de kern weten wie of wat je bent. Je bent namelijk veel meer dan je denkt. Als mens, werknemer, partner of als bedrijf en organisatie. Dat geldt ook voor teams, afdelingen en voor partners die met elkaar gaan samenwerken. Het gaat in de samenwerking altijd over taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden, vertrouwen en verbinding.
Bestaansrecht geeft richting aan waarvoor je hier bent, wat het leven betekent en wat we als mens ervan hebben gemaakt en dat meebrengen in de relatie met de ander. Ook voor bedrijven en organisaties geldt bestaansrecht.

In specifieke lezingen vertel ik over mijn weg van transformatie, de reis in en samen met mijzelf en de doorreis naar de kern van het leven en ons bestaan. De kracht van kwetsbaarheid.

Ik vertel het verhaal van de wereld waarin we nu leven; de paralellen met mijn eigen leven en mijn eigen zoektocht naar antwoorden. In dit verhaal gaat over liefde en vergeven, en het goddelijke zoeken in jezelf. Ik geef richting aan hoe we onszelf als mens hier door heen kunnen manoeuvreren en tot behoud van onszelf komen.

Welk onderwerp u ook graag wil bespreken dat kan ik relateren aan zelfbewustzijn, leiderschap nemen over je zelf en bestaansrecht. Waar mogelijk geef ik richting om daadwerkelijk iets te veranderen.

Lezingen

Prijzen zijn afhankelijk van de verstrekker van de opdracht, doelgroep en vraag.
Gemiddeld € 250 – 1500 excl. btw
Het is een totaal prijs voor de lezing waarin voorbespreking, reistijd en gedegen voorbereiding is inbegrepen

Dagvoorzitterschap

Een lezing kan in combinatie worden aangevraagd met het dagvoorzitterschap
Gemiddeld €1000- 2500 excl. btw
Het is een totaal prijs voor het dagvoorzitterschap en de lezing waarin voorbespreking, reistijd en gedegen voorbereiding is inbegrepen