Ik geef coaching

De kern van coaching is het zelfbewustzijn te vergroten en leiderschap te kunnen nemen over jezelf. Het verbinden van hart, hoofd en ziel. Ik coach individuen en teams om zelf antwoorden te vinden op vragen. Ik coach gericht om door de angst heen te gaan en over je eigen schaduw heen te springen. Met als doel is het zelfbewustzijn te vergroten en te leren vertrouwen op jezelf. Door de intuïtie te vergroten, groeit het geloof in eigen kunnen en leer je wat belangrijk is voor jou. Dit maakt jou tot een betrouwbare gesprekspartner die in staat is om mee te gaan in veranderingen en goed te kunnen samenwerken en mee samen te werken.

 

Besef dat jij zelf de antwoorden hebt

Waar het bij een reading om gaat is wat jij wilt weten, dat vragen die je hebt over wat dan ook, beantwoordt worden. Jij geeft vaak zonder te beseffen zelf de antwoorden en daar kan ik je bij helpen. Ik help je niet als ik jou de antwoorden geef. Terug naar voelen, van de zolder terug naar de kamer. Vanuit het hoofd naar het hart. Dat is mijn werkwijze. Je hebt zelf de kracht om te veranderen en zelf bewust te worden van wat je diep van binnen al weet. Door leiderschap over de jezelf te nemen leer je keuzes te maken voor wat belangrijk is voor jou.

Readingen  

 wegIn mijn readingen geef ik inzichten op basis van jouw vragen. Dat is het uitgangspunt. Het antwoord geeft vaak betekenis aan wie jij in de kern bent en wat je verder mag uitwerken. Ik neem je mee in jezelf en kan je met behulp van tools en tips verder helpen. Mijn doel is echt jou verder te helpen, samen met mijn gaven. De kern van mijn readingen zijn zelfbewustzijn en leiderschap nemen over jezelf. Alle vragen die jou bezighouden gaan uiteindelijk hierover.

Welke vraag je ook bezighoudt het gaat om luisteren en te helpen op reis naar wie jij bent en wat jij wilt. Een waarschuwing vooraf geef ik wel, want datgene wat jij wilt is niet altijd wat je nodig hebt.  Ik heb orakelkaarten waarmee ik werk, die geven richting aan en inzichten op jou vraag. 

Zoals te lezen ben ik mijn eigen goddelijke spirituele weg opgegaan en gelopen en dit gebeurt in ons dagelijks leven. Mede door verschillende opleidingen en ervaringen in mijn eigen leven, in de gezondheidszorg en als veelvuldig coach van mensen, heeft ertoe geleid dat ik werk vanuit de driehoek opgroeien (gezin, school, opleiding) – (sociale) leefomgeving – maatschappij. Jij bent wie je bent en inzichten in invloeden geven aan wie jij bent geworden. Jij hebt zelf de kracht om te veranderen, want je bent niet het beeld wat een ander heeft gecreëerd.